Onze werkwijze: Het creëren van een match!

RU Métiers zorgt binnen 1-2 dagen voor een optimale match tussen uw bedrijf en onze in-house IT specialisten. Deze hoogopgeleide, innovatieve en dikwijls ervaren professionals zijn gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan.

IT specialist nodig?

Met behulp van een strenge selectie- en wervingsprocedure verzekeren wij u van hoog gekwalificeerde IT personeel op afstand. Wij beschikken over een grote database van remote werknemers. Hierdoor bieden wij jou de keuze om één of een team van werknemers aan te nemen.

Zo wordt er geslecteerd op vooropleiding, ervaring, expertise en andere skills. Daarmee zullen deze enthousiaste IT’ers een meerwaarde vormen voor uw bedrijf of tijdelijke projecten.

Wij ontnemen werk uit handen

Nadat u bij ons een aanvraag hebt ingediend voor de gewenste functie, wordt er direct contact met u opgenomen. U geeft uw voorkeuren aan, wij ontnemen vervolgens het wervingsproces, papierwerk en andere rompslomp uit handen. 

Hiermee kunt u zich blijven bezighouden met uw bedrijf, terwijl op zoek gaan naar een passend profiel. Via onze Nederlandse accountmanagers zal een duurzame en soepele samenwerking tussen alle partijen worden gewaarborgd.

Een remote IT professional aan het werk in ons kantoor
Werken vanuit het buitenland

Onze werkwijze

Stap 1: Wij luisteren naar jouw wensen
Ben je op zoek naar hoog gekwalificeerdee IT talenten? Die ook nog eens betaalbaar zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via (1) de 24/7 live support, (2) de contactpagina of (3) door middel van een gratis demo. Wij zullen hierna binnen werktijden meestal binnen een uur persoonlijk contact met je opnemen.

Tijdens dit gesprek nemen wij uitgebreid de tijd nemen om jouw wensen en voorkeuren inzichtelijk te maken. Samen brengen wij precies in kaart hoe je bedrijf opereert. Ook nemen wij jouw gewenste profiel van de gewenste IT-werknemer(s) in overweging. Ook zullen wij skills en persoonskenmerken in ogenschouw nemen Deze profielschets vergroot de kan op een perfecte match bij in inhuren van remote IT-medewerkers.

Ten slotte kun je ons aangeven naar welk specialisme IT'er(s) je op zoek bent. Ook de duur en het aantal remote werknemers die je op dat moment nodig hebt kun je dan alvast aangeven.
Stap 2: De perfecte match op basis van jouw wensen
Met de verkregen informatie zal er intern vanuit verschillende invalshoeken aandachtig worden onderzocht, welke IT-experts een perfecte match kunnen opleveren. Wij letten daarbij met name op de gewenste expertise en mate van ervaring.

Aan de hand van gestandaardiseerde instrumenten brengen wij per IT specialisme technische competenties, (Engelse) taalvaardigheden, probleemoplossend denken en geschikte persoonlijke vaardigheden in kaart. Deze zogenaamde 'softskills' omvatten o.a. samenwerken, netwerken, delegeren en plannen die binnen het gewenste werknemersprofiel passen.

Ook zal er van potentiële kandidaten een zorgvuldige inschatting worden gemaakt op basis van persoonlijkheidskenmerken, zodat een constructieve samenwerking met jouw huidige team en bedrijfscultuur in Nederland wordt gewaarborgd.
Stap 3: Voorstel potentiële werknemers
Na één tot maximaal vijf werkdagen komen wij bij je terug met een voorstel van meerdere A-listed kandidaten die een perfecte match met jouw bedrijf zullen vormen (werkzaam in het buitenland). Uiteraard is het ook mogelijk een compleet team van IT werknemers op afstand via ons in te schakelen.

Je ontvangt van ons zorgvuldig geselecteerde CV’s, afgestemd op jouw wensen en bedrijfsprofiel. Uit deze sollicitanten kun je vervolgens zelf een eigen voorkeur aangeven. Binnen één tot vijf weken zal de geschikte werknemer al gestart zijn voor jou als opdrachtgever.

Afhankelijk van jouw wens en voorkeur is het mogelijk om een 'one-way' interview af te nemen van de door ons aangedragen potentiële medewerker. Je kunt een vragenlijst naar ons toesturen waarna de geselecteerde kandidaten in kwestie per videoboodschap antwoorden zullen formuleren. Dit geeft vaak een persoonlijker en beter beeld van de sollicitant, wat jou kan helpen bij het verschaffen van een passend werknemersprofiel.
Stap 4: Remote werken vanuit het buitenland
Heeft u een keuze gemaakt voor een of meerdere geschikte IT-werknemers? Hierna kunnen de betreffende specialisten binnen 1-5 weken voor u aan de slag. U kunt bij RU Métiers rekenen op bekwaam personeel. Deze tonen passie, plezier en efficiëntie in hun werk en dragen bij om uw bedrijf te laten groeien.>br>
De gekozen remote IT talenten zullen vanuit een van moderne en zelf beheerde kantoren werken.

Soepele samenwerking

Communicatie met jouw expert op het gebied van informatie technologie, kun je via je eigen kanalen laten verlopen. Ook kunnen wij je de benodigde management solution en live tracking software aanbieden, waarmee samenwerking soepel verloopt. Ook kunt u wekelijks gedetailleerde rapporten van uw remote werknemers ontvangen die o.a. productiviteit, werkplezier, e.d. inzichtelijk maken.

Ons Nederlandse hoofdkantoor beschikt over Nederlands sprekende accountmanagers. Zij zullen tijdens het gehele traject uw vaste aanspreekpunt blijven. Hierbij is ons streven naar een zo efficient mogelijke samenwerking tussen uw bedrijf en de remote werknemer(s).

Wij ondersteunen u graag in dit proces en staan dagelijks klaar om vragen of andere (urgente) kwesties te beantwoorden..

Kwaliteit en transparantie

Transparantie is de basis voor betrokkenheid en prettig samenwerken. Deze werkwijze zorgt voor een meestal langdurige en wederkerige samenwerking.
Stap 5: Ontzorgen van het gehele proces
Tijdens het gehele traject zorgen wij vanaf begin tot eind voor een complete ontzorging van het proces. Jij stuurt onze IT professionals direct aan, terwijl wij verantwoordelijk zijn voor goede arbeidsvoorwaarden en nauwkeurige naleving van de Nederlandse wet- en regelgeving. Bovendien verzorgen wij de administratie, waardoor jij je volledig kunt focussen op het aansturen van personeel en verdere groei van je bedrijf.

Onze wetenschappelijk opgeleide professionals staan bij ons op payroll, waarmee wij de verantwoordelijkheid dragen voor de risico’s, zoals bijvoorbeeld ziekte of bedrijfsongevallen. Daarbij waarborgen wij ook continuïteit, door te zorgen voor directe vervanging bij ziekte, met behulp van een flexibele inzet van extra personeel bij plotse drukte of nieuwe projecten.

Kortom, bij RU Métiers ben jij verzekerd van een passende en flexibele oplossing voor jouw bedrijf, waarbij je met de beste IT-professionals samenwerkt tegen voordelige prijzen zonder risico’s.
Stap 6: Oog voor welzijn en kwaliteit
Elke op afstand werkende IT professional opereert vanuit een van onze eigen beheerde en luxe ingerichte kantoren in Zuid-Azië, waarbij een aangename en motiverende werkomgeving heerst. Tegelijkertijd zullen onze HR managers in dienst continue streven naar verbetering en vernieuwing op HR gebied, met oog voor kwaliteit, efficiëntie en sociaal-ethisch gezonde werkomstandigheden. Medewerkers worden hierdoor geïnspireerd om het beste uit zichzelf te halen en blijken uit ervaring ontzettend loyaal te zijn aan onze klanten en RU Métiers.

Wij vinden het dan ook belangrijk om samen met onze IT-experts jouw bedrijf te helpen groeien en floreren. Wij zullen de ontwikkeling, het functioneren en efficiëntie van de door jouw ingehuurde IT'er maandelijks met jou evalueren. Hiermee bewaken wij een duurzame en kwalitatieve samenwerking tussen werknemer en werkgever. Indien nodig en op basis jouw feedback kunnen wij snel voor een passende oplossing te zorgen. Hiermee wordt continuïteit van de werkzaamheden gewaarborgd en geoptimaliseerd.
Previous slide
Next slide
Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?