over ons - team RU Métiers

Thinking out-of-the box: expertise buiten onze landsgrenzen

Dit unieke concept is bedacht door oprichters Ravo en Udeshika en vervolgens verder ontwikkelt met het voltallige team van RU Métiers. De oorsprong van dit idee ligt met name aan het opvallend grote tekort aan IT-personeel in Nederland en anderzijds een groot aanbod aan ‘knappe koppen’ met IT kennis en kunde buiten onze landgrenzen.

Hierbij staat het team van RU Métiers volledig achter het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) als een van dé belangrijkste uitgangspunten.

Over ons: het team RU Métiers

Door deze factoren te matchen, komt er een oplossing voor lang openstaande IT-vacatures en digitale vraagstukken. Met onze Engelstalige goed gekwalificeerde remote vakmensen op IT gebied, waarborgen wij continuïteit. Vul het aanvraagformulier met jouw wensen in, om direct in contact te komen met RU Métiers. Hier zullen wij binnen minuten tot maximaal enkele uren op reageren. Tevens kunt u ons benaderen via de live chat op deze website.

Mede-oprichter Ravo Niehof (waar het idee begonnen is) en financieel directeur en accountancy George Nikkels spelen belangrijke functies binnen het bedrijf in Nederland.

Opereren als een multidisciplinair team

Op basis van uw wensen en bedrijfsprofiel zal Hoofd IT Erwin Doornbos potentiële kandidaten voor u selecteren. Het doel van RU Métiers is om een juiste match te vinden die bij uw bedrijfsprofiel en wensen past. Samen met u en in overleg met een multidisciplinair team binnen RU Métiers zullen specifieke kandidaten worden uitgekozen. Hierbij zal ook Udeshika Sandamali (HR manager, recruiter en directeur Azië) een cruciale rol spelen in het adviseren en selecteren van de geschikte kandidaat.

Het Team van RU Métiers

Team RU Métiers
Udeshika Sandamali
Directeur Azië / HR Manager
Team RU Métiers
Ravo Niehof
Directeur Nederland
Team RU Métiers
george nikkels
Financieel Directeur / Accountancy
Team RU Métiers
erwin doornbos
Hoofd IT Nederland / Accountmanager

Missie

Onze missie is een duurzame match maken tussen een bedrijf en onze IT-specialisten.

Hierbij doet het team van RU Métiers dagelijks haar uiterste moeite om diensten van geschikte remote IT werknemers te leveren aan bedrijven.

Het uiteindelijke doel is verdere groei van uw bedrijf, een constructieve samenwerking en een motiverende werksituatie creëren.

Dit zorgt niet alleen voor een prettigere samenwerking, maar zal helpen om de groei en structuur van uw bedrijf te optimaliseren.


Visie

Door onze kwaliteitsrondes en  expertises zijn wij in staat om bedrijven te voorzien van de juiste IT-professionals, tools en eventuele communicatiemiddelen. 

Het doel is om processen te optimaliseren, wederzijds vertrouwen en motivatie/betrokkenheid van remote IT experts te maximaliseren.

Door ons groot en continue vernieuwend aanbod van remote IT talenten kunnen wij bijna altijd geheel voldoen aan de vraag van opdrachtgevers.

Waarden

Wij zijn ethisch, eerlijk en transparant, met veel respect voor onze mensen en diversiteit daarin. Hierbij richten wij ons op het belang van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO).

Belangrijke uitgangspunten zijn:
– Beloftes: afspraken nakomen en leveren wat is beloofd
– Innovaties toepassen en optimaliseren van communicatie, producten en diensten
– Opdrachtgever staat centraal: uitmuntende dienstverlening en voortdurende betrokkenheid
– Bovenmaatse arbeidsomstandigheden, veilige werksfeer en bovengemiddeld hoge lonen voor het remote IT personeel in dienst

Kies uit 1200+ IT professionals

RU Métiers is de unieke oplossing voor IT-vacatures en computerprojecten, die tekorten van IT werknemers deels zal kunnen opvangen. Wij helpen uw bedrijf graag met het vinden van geschikt IT-personeel. Wij noemen dit het vinden van de ‘perfecte match’.

Begin met chatten!
Wij staan u graag te woord!
Hallo 👋
Kunnen we je helpen?